Josep Maria Hortet - Chelsea College of Arts, Regne Unit

Chelsea, College of Arts (London)
 
1. Context
Chelsea ofereix cursos d’art, comunicació gràfica, disseny tèxtil, disseny de producte, disseny d’interiors i disseny espacial. La universitat té més de 1.400 estudiants. El tamany de la institució fa que l’estudi afavoreixi el sentir-se part d’una comunitat.
 
Té tallers ben equipats, una àmplia biblioteca, una cantina i una galeria, el Chelsea Space. La situació de la universitat és privilegiada, al centre de Londres, a la vora de la galeria Tate Britain i amb vistes al riu Tàmesi.
 
 
2. Programes
BA de Belles Arts
El BA de Belles arts a Chelsea College of Arts invita als estudiants a treballar conjuntament amb un equip d’artistes i escriptors de prestigi internacional, tot aportant un ambient de crítica col.laborativa on poden desenvolupar la seva pràctica.
 
BA de Comunicació en Disseny Gràfic
El BA de Comunicació en Disseny Gràfic tracta els amplis aspectes del procéss del disseny gràfic i la comunicació moderna.
 
BA de Disseny d’Interiors
El BA de Disseny d’Interiors emfatitza el disseny innovatiu I col.laboratiu per ambients futurs.
 
BA de Disseny de Producte i Mobiliari
El BA de Disseny de Producte i Mobiliari ofereix l’oportunitat d’explorar la connexió emocional que tenim amb els objectes
 
BA de Disseny Tèxtil
El BA de Disseny Tèxtil vol que els estudiants tinguin una percepció experimental i creativa al disseny tèxtil. Es treballen coneixements de color, disseny i materials dins dels àmbits de la impressió tèxtil, el punt, o el teixit. Es desenvolupa el pensament crític a través de la moda, la sostenibilitat i els projectes de disseny interior i exterior.