Previous courses | Curs 2018/19

Cartell guanyador de Festes de Maig Badalona 2019L’autora del cartell guanyador de les Festes de Maig de 2019 és Alba Cortegano Monge, estudiant de 2n curs del Campus Pau Gargallo. Els dos alumnes finalistes han estat Ariadna Mir Lopez i Maria Mazariego Povedano també del 2n curs.

El cartell guanyador i els finalistes es van presentar el passat Dilluns 25 de febrer en un acte realitzat al Campus Pau Gargallo, que va comptar amb la presència del regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, l’autora del cartell guanyador, els finalistes i professors i alumnes del Campus.

L’autora ha explicat que pel disseny del cartell, ha creat una il·lustració que pretén centralitzar la reivindicació de la figura de la dona com a eix vertebrador de la festivitat. La il·lustració és d'una noia amb el cabell de foc, fent així referència a dos dels elements claus de les Festes de Maig d'enguany a la nostra ciutat. La figura femenina pren força influïda pels corrents d'adequació i promoció, on les dones cada cop han de tenir mes visibilitat i més força, empentats per la nostra comunitat i pel nostre consistori, tant a nivell social com polític, interferint en l'empoderament dels drets i les igualtats envers les dones, demostrant doncs, el propòsit de recolzament en aquest moviment per part de la nostra ciutat. D'altra banda, no s'ha oblidat la nostra relació amb el foc, ànima trencadora de vells costums i renovador del què hauria de ser l'esperit de superació i d'evolució de Badalona.

L’Alba Cortegano Monge és Tècnica Superior en Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia i actualment, desenvolupa la seva activitat laboral com a dissenyadora especialitzada en edició i maquetació gràfica, compatibilitzant-ho amb els estudis a l'ESDAP Catalunya.

Actualment i des del 2007 –gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’EASD Pau Gargallo– es convoca un concurs per seleccionar el cartell de les Fires de maig per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors. El jurat d'enguany estava format per Jordi Subirana, regidor de l'Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Bernat Barrachina, assessor en Comunicació de l’Ajuntament, Carlora Ruiz, membre de la Comissió de Festes de Badalona, Ramon Carreté, dissenyador gràfic, Enric Bejiga, dissenyador gràfic i antic professor de l’EASD Pau Gargallo, Alícia Ferre, professora del Campus Pau Gargallo, i Monte Sayol, també professora del CampusPau Gargallo de l'ESDAP Catalunya.
26 February 2019 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Awards

Gallery