Previous courses | Curs 2018/19

"Storm" instal·lació a "Llum Bcn Poblenou"

Els estudiants del Campus Llotja han dissenyat la intervenció lumínica Storm del Festival Llum Bcn Poblenou. Llum BCN és un esdeveniment que tindrà lloc els dies 15-16-17 de febrer i transforma els carrers del Poblenou en un gran laboratori d’experimentació a l’aire lliure, a través de la llum com a mitjà creatiu i de la feina d’artistes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món que estan explorant les possibilitats que ofereixen, a l’espai urbà, noves tècniques com la il·luminació dinàmica, la projecció a gran escala i els entorns interactius.

Storm és una experiència immersiva que recrea una tempesta amb la voluntat de despertar en el públic aquell sentiment primitiu que ens remou en el primer instant que esclata el temporal. Es tracta d’una experiència sensorial a través de l’impacte dels llampecs, que flueix dins l’espectador per transformar-se finalment en un estat que permeti contemplar la bellesa d’aquest fenomen meteorològic.


Alumnes que participen al projecte: Ian Alcalá, Aïda Almacellas, Paula Arenas, Gissell Basurto, Eva Castany, Àngels Dimitri, Rubén Domínguez, Albert Duarte, Dafne García, Georgina Lacoma, Adrià Linares, Marcel Mendola, Javier Ortiz, Ana Pascual, Marina Peña, Aitor Sedano i Clara Valverde
Tutors: Rodri Barón Segovia, Sofia Isus, Jordi Plana Marquès i Laura Aragón Duat
Col·laboradors: Ricardo Cançado (tècnic programador), Alejandro Sevillano Martín, (ingenier informàtic)
Patrocinadors: Escenotecnic
Menció: ADIF

 

Llum Bcn Poblenou_Horaris i informació general

Divendres 15 i dissabte 16 de febrer, de les 19 a les 24 h
Diumenge 17 de febrer, de les 19 a les 23 h
L’accés a tots els espais és gratuït.


+ Informació


 


 

15 February 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Projects

Gallery