Previous courses | Curs 2018/19

Samsung EGO innovation Project premia a "Syntsis", Treball Final d'Estudis de l'alumni de l'ESDAP Laura Herrero

Samsung EGO Innovation Project premia en la seva onzena edició a SYNTSIS, projecte final d'estudis d'ESDAP Catalunya de l'alumni Laura Herrero.


El certamen Samsung Ego Innovation Project premia el projecte més innovador entre aquells creadors que hagin unit tecnologia i moda en qualssevol dels seus aspectes: des dels teixits fins a la confecció o a la posada en escena. Enguany SYNTSIS ha estat premiat per Samsung amb 10.000 euros per al seu desenvolupament; el projecte inaugurarà el proper 24 de gener la primera jornada de la Fashion Week Madrid MBFWMLa companyia Samsung sempre dona suport a les noves generacions de creadors amb més talent per a créixer professionalment i desenvolupar els seus projectes.

Laura Herrero proposa una moda que s’adapta tant a la passarel·la com al ready to wear, a partir de la fusió amb la fabricació digital i els materials intel·ligents. Treballa a partir de tints termocròmics que amaguen estampats inspirats en els volums d’impressió 3D i el làser, que s’activen per mitjà de fils calefactors. També aposta per materials amb memòria de forma que permeten l’obertura de certes zones i els drapejats plans activats amb circuits adaptats al teixit. SYNTSIS neix de la inspiració conceptual del transhumanisme i com realment l’ésser humà sembla estar davant una revolució tecnològica imminent que canviarà les seves capacitats físiques i psíquiques que ara és tèxtil i en un futur serà pell digital.


+ informació (Samsung Newsroom España)
15 January 2019 | ESDAP Catalunya, Awards

Gallery