Cursos anteriores | Curs 2018/19

Taller sobre la metodologia Lean ux - Agile al Campus Deià

Campus Deià, 11 desembre 2018

Els estudiants de 4t curs del Campus Deià de l’Esdap Catalunya han realitzat un taller pràctic per a treballar a partir de l’ús de dinàmiques iteratives (Agile), que fomenten la participació dels agents en el procés de disseny.

La realització del workshop que va permetre a les alumnes, conèixer i viure en primera persona el canvi que suposen els processos iteratius incrementals en el disseny de productes o serveis. Es va fer a partir de diferents dinàmiques col·laboratives i una sessió d’anàlisi dels conceptes que participen en les metodologies. Aquestes aporten una visió de conjunt sistèmica de la participació dels diversos agents: els clients que fan l’encàrrec d’un producte, el pes fonamental dels usuaris que l’han d’utilitzar i el rol de facilitador que s’adjudica al disseny com a conductor del procés que ha d’atendre a totes les variables.

El taller va ser Impartit per César Úbeda, Enginyer Multimèdia per La Salle – Universitat Ramon Llull. Actualment és Chief Experience Officer i Partner a Runroom, consultora de negoci digital amb seu a Barcelona i Bilbao especialitzada en la Transformació de l’Experiència de Client, amb més de 15 anys treballant en la creació de productes, serveis i estratègies digitals per a empreses líders en diferents indústries i mercats. Juntament amb els seus socis lidera a més de 50 professionals en un context de cultura Agile orientada a la millora contínua, aportació de valor i autonomia de persones i equips. Des de 2014 dirigeix el Màster en Disseny d’Experiències Digitals en el Centre Universitari BAU.

+ informació
18 Diciembre 2018 | ESDAP Catalunya Campus Deià, Seminarios

Galería