Cursos anteriores | Curs 2018/19

Violeta Picó guanya el concurs de portades de Nadal d'El 9 nou

Violeta Picó Bosch, alumna del Campus de Vic d'ESDAP Catalunya, ha estat la guanyadora del concurs de portades de Nadal 2018 d'El 9 Nou. El seu treball ha estat publicat avui dia 14 de desembre en les edicions d’Osona, el Ripollès i el Moianès i del Vallès Oriental. La guanyadora també s’emporta els 1.000 euros de dotació del premi, que EL 9 NOU convoca des de fa 38 anys.

El lema de la seva proposta és “No tots els nens són feliços per Nadal...” i fa referència, de manera subtil, a la situació actual que viuen els presos polítics que reben cartes que els ciutadans els envien i que, al mateix temps, no saben quan podran tornar a estar amb els seus fills. La portada està feta amb una tècnica artesanal a partir del collage fet amb cartolines per crear un relleu.

La Violeta estudia segon d’Estudis Artístics Superiors de Disseny Gràfic i el disseny de la portada forma part de les activitats que es desenvolupen a l’assignatura de Projectes de Disseny gràfic I.
Enguany hi ha hagut més de 120 participants i una de les tres finalistes ha estat la Marta Manubens, companya de curs de la Violeta.


+ informació
14 Diciembre 2018 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Premios

Galería