Cursos anteriores | Curso 2017/18

Espacio comercial y diseño - Campus Olot

Els alumnes de l'assignatura optativa Espai comercial i disseny del campus ESDAP Olot han fet una col·laboració amb els comerços de la ciutat. Els estudiants de 4t curs dels Ensenyaments Superiors, han tingut l'oportunitat de treballar en un encàrrec real, dissenyant i muntant l'aparador d'una sèrie de botigues del Carrer Verge del Carme, el Carrer Major i el Carrer Sant Rafel. Els alumnes es van organitzar en equips de quatre membres, i van desenvolupar tot un projecte de disseny, des del brífing inicial fins al seu muntatge final. Les botigues que han col·laborat en el projecte són: Morera, Perfumeria Xaloc i Can Batet.

L'aparador de Morera ha estat dissenyat i muntat per: Vanesa Pérez, Mala Ros, Estefania Garcia i Eric Martínez; l'aparador de Xaloc ha estat dissenyat i muntat per: Aida Gil, Laura Bech, Isabel Sarsanedes i David Gispert; i l'aparador de Can Batet ha estat dissenyat i muntat per: Blanca Ferrer, Melisa Perrotta, Judit Almeda i Adrià Pell.

Des de l'escola agraïm la participació d'aquests comerços en aquest projecte col·laboratiu, i convidem a tothom a gaudir del seu disseny tot passejant per la ciutat!
2 Enero 2018 | ESDAP Catalunya Campus Olot, Transversal

Galería