Cursos anteriores | Curso 2017/18

Visita a COSENTINO amb els guanyadors dels premis CODIG 2017

Cosentino, empresa patrocinadora dels Premis CODIC que atorga i organitza el Col·legi d'Interioristes de Catalunya, va premiar als 3 alumnes guanyadors i als seus respectius tutors, a fer un viatge a Almeria per donar a conèixer les seves instal·lacions, les pedreres i les fàbriques de Silestone i Dekton, i explicar-nos els processos de fabricació de cada un dels seus productes.

En aquest viatge ens vam trobar doncs, 3 alumnes i 3 professors tutors de l'ESDAP i ens va acompanyar la comercial de Barcelona de l'empresa, la Blanca Ballesteros. Els participants al viatge vam ser:
  • La Lara Casanovas, de l'ESDAP Barcelona llotja, guanyadora del 1r Premi, acompanyada pel seu tutor, en Jordi Soler.
  • L'Alba Artigot, de l'ESDAP Barcelona Deià, guanyadora del 2n Premi, acompanyada per la seva tutora, la Montse Botey
  • La Sara Torres, de l'ESDAP Olot, guanyadora  del 3r Premi, acompanyada pel seu tutor, En Joan Ventura.
Vam sortir de Barcelona el dimecres 13 de setembre, per allotjar-nos en un hotel proper a les instal·lacions. El dijous a les 9h del matí vam visitar les pedreres de Marbre Macael, propietat de Cosentino. Són unes pedreres espectaculars, que ja van ser explotades en l'època dels romans i avui dia segueixen en actiu.

Seguidament vam fer la visita a les instal·lacions de Cosentino. Disposen d'un milió de m2 en total –entre oficines, magatzems, naus de producció, etc.– i hi treballen 1.500 persones. Vam veure les cadenes de fabricació del Silestone i del Dekton, les màquines que tallen el marbre en làmines de 2 i 3 cm de gruix, els magatzems, i el show room on tenen l'exposició dels seus productes. Les visites van durar tot el dia, i divendres vam agafar el vol de tornada a Barcelona.

Volem agrair molt a l'empresa COSENTINO; i molt especialment a la Blanca Ballesteros, l'excel·lent tracte rebut i l'experiència tan interessant de conèixer com fabriquen i d'on surten els seus productes.

+ informació sobre els Premis CODIC
9 Octubre 2017 | ESDAP, Todas las noticias

Galería