Cursos anteriores | Curso 2017/18

Beques carnet jove 2017


El passat 12 de setembre va tenir lloc l’acte de lliurament de les beques Connecta't 2017 del Carnet Jove a joves d’entre 16 i 31 anys en els camps professionals del disseny, el còmic, el periodisme escrit, la ràdio, la fotografia, el grafisme, la caracterització, l’ambientació, el muntatge musical, el vestuari i l’àmbit de l’acció social. També es va fer entrega d’un certificat acreditatiu als onze joves beneficiaris de les Beques Carnet Jove durant el 2016.

Andrea Camós, alumna  de l'especialitat de Moda de l'ESDAP Barcelona Llotja va rebre la Beca Carnet Jove en la modalitat de vestuari.


Els onze joves beneficiaris d’aquest 2017, realitzaran una estada d’un any en empreses de referència en els seus àmbits per la qual obtindran un ajut de 5.000 €. A més de l’experiència professional acumulada, la persona beneficiada rebrà un certificat acreditatiu de la seva estada. Andrea Camós farà una estada a CCMA-TVC, on coneixerà els mètodes i tècniques de treball del servei de vestuari a TVC. A més d’accedir a l’operativa de la vestiteca i de les comandes de compres de material, participarà en l’anàlisi de vestuari dels programes del canal infantil, dels Telenotícies, dels programes d’esports i de Com si fos ahir, la nova telenovel·la de TVC.

 
Més informació:

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/303187/ca/joventut-lliura-beques-carnet-jove-2017-acte-joves-empreses-collaboradores.do


18 Septiembre 2017 | ESDAP Barcelona Llotja, Premios