Curso actual | Curs 2021/2022

Conferència d'Ana Pascual

Ana Pascual defineix la seva filosofia de disseny en tres paraules: observar, absorbir i crear.
La seva infància començà a la ciutat de Barcelona, on va poder immergir-se en el món del disseny de mobiliari e il·luminació. En finalitzar la carrera decideix viure fora de la ciutat i complementar aquests coneixements amb la recerca d'inspiració en ombres, formes, colors i textures de la natura en un petit taller és on decideix iniciar la recerca i creació de nous productes propis.
La clara sensibilitat pels colors, objectes i la llum durant tota la seva trajectòria li comporta a obrir una nova etapa com a dissenyadora de producte en l'empresa Santa & Cole, una editora de disseny barcelonina destacada per col·laborar amb autors pioners del disseny industrial.

+ informació
9 Diciembre 2021 | ESDAPC, Conferencias