Curso actual | Curs 2021/2022

‘Atmosferes darrere d'un futur superoptimista’ a càrrec de Javier Jiménez

Javier Jiménez de Studio Animal ha visitat l'ESDAPC per fer una xerrada als alumnes de disseny del Campus Llotja on els ha explicat de forma magistral quins han estat els seus referents significatius i emotius en la seva trajectòria professional.  En aquesta xerrada, ens ha obert el seu univers íntim que ha marcat la seva manera de pensar i de fer com a dissenyador, on l’important és l’experiència de l’usuari, la relació amb l’espai i la manera de viure’l.

Jiménez ens ha explicat els seus apassionants projectes en els àmbits de Retail, muntatges efímers i interiors domèstics on el color, la geometria i l’humor transformen els espais de forma original i sorprenent. Volem agrair també la seva generositat en explicar-nos l’inabastable projecte d’investigació que està desenvolupant sobre la Case Study House Nº 8 de Charles i Ray Eames.

+ informació
29 Noviembre 2021 | ESDAPC Campus Llotja, Conferencias

Galería