Curso actual | Curs 2021/2022

Atmosferes darrere d'un futur superoptimista, a càrrec de Javier Jiménez

Dimarts 16 de novembre a les 10.00 h conferència a càrrec de Javier Jiménez, de Studio Animal. La xerrada s'emmarca dins l'assignatura Projectes de disseny d'interiors 3.

Studio Animal és un estudi de disseny especialitzat en projectes d'interiorisme i arquitectura efímera, dirigit per Javier Jiménez Iniesta.

Studio Animal aborda el desenvolupament de propostes relacionades amb el pensament ultra contemporani i els seus vincles amb l'hàbitat en què vivim; el replanteig dels espais habitats pel subjecte contemporani i les atmosferes que respira són el centre del seu treball, darrere d'un futur superoptimista per als habitants potencials de les seves arquitectures.

Amb una progressiva especialització en el disseny de tota mena d'espais interiors, Studio Animal es mou des de la petita escala del disseny industrial, passant per la planificació de la imatge de marca, fins al disseny integral de la proposta espaial, oferint projectes a mesura per a cada client sempre des de una visió molt arquitectònica.

El treball de Studio Animal ha estat catalogat en els premis bianuals Arquia Pròxima, i ha estat reconegut amb diversos premis nacionals i internacionals entre els quals cal destacar el Premi Pasajes-Iguzzini, el Premi Fad d'Arquitectura i Interiorisme (finalista), el Premi ADG Laus (bronze en la categoria de Gràfica aplicada a l'espai) i International Media Award a la Xina (primer premi). La seva obra ha aparegut en diverses publicacions especialitzades com OnDiseño, Detail, Proyecto Contract, Diseño Interior o Pasajes de Arquitectura y Crítica.

+ informació
15 Noviembre 2021 | ESDAPC Campus Llotja, Conferencias

Galería