Curso actual | Curs 2021/2022

Alumnat d'ESDAPC mostra els seus treballs a Grenchen, Suïssa

Les alumnes de l'especialitat de Disseny Gràfic del campus Llotja: Judit Pulido, Lola Quadrada, Julia Lagunas, Núria Saez, Paula Aznar i Alba López mostren els seus treballs a la Triennal Internacional de Gravat en Relleu, que es va inaugurar dijous passat, a Grenchen (Suïssa). Una triennal – que es celebra des de fa seixanta anys– que vol donar rellevància i reconeixement als artistes i estudiants de diferents països que realitzen les seves obres aplicant les tècniques de la xilografia i el linòleum.

Les alumnes van ser convidades per l'artista Kardo Costa, curador de la Triennal, a mostrar l'activitat que van realitzar dins el marc de l'assignatura Tècniques Gràfiques Tradicionals el passat curs 20/21. La proposta consistia a donar un estil gràfic particular a un joc de taula. Es van realitzar les imatges del joc utilitzant tècniques tradicionals de gravat en relleu i després es van digitalitzar les estampes per crear els prototips dels jocs.

Aquesta invitació ha estat un reconeixement merescut al compromís per l'estudi i el treball que aquestes alumnes han mostrat durant les classes.+ informació

https://drive.google.com/file/d/1kAhRVBDvHsPHNZM0RwcxV9iqh7Rh8FP8/view


17 Septiembre 2021 | ESDAPC Campus Llotja, Exposiciones

Galería