Trabajos Finales de Estudios | Curs 2019/20

Genesis / Èlia Alonso

Èlia Alonso / ESDAP Catalunya / Campus Vic

Aquest projecte és la presentació de la firma Sibèria i la seva col·lecció Genesis. Sibèria és una firma de caire unisex, dissenyada i confeccionada a Espanya. Genesis* és un començament i una inspiració, una carta de presentació de la signatura Sibèria.

La col·lecció extreu conceptes dels anys 80, l'inici d'una dècada important i clau per la música i la moda. El naixement de New wave, Post punk, Synth pop, House, Acid House, entre d'altres estils, fa dels anys 80 una dècada molt productiva sobretot a Anglaterra. El país vivia una gran efervescència de nous estils musicals i moviments subculturals, malgrat estava atravessant una greu crisi econòmica i social a la fi dels anys 70.

La major inspiració de Genesis és l'estètica pròpia de el moviment New Romantic originari a Londres, que anys més tard, traspassaria fronteres arribant fins a València i Madrid als principis de la ruta del bacalao i la movida madrileña respectivament. A finals de la dècada dels 80, també sorgeixen els primers moviments rave a Anglaterra i una de les seves principals festes era Genesis.

Aquesta col·lecció és un homenatge a la música, als moviments subculturals i a les persones que els originen que, davant moments difícils com poden ser els d'una crisi, són capaços de crear.

* GÈNESI: Origen o principi d'alguna cosa.

 
 

5 Octubre 2020 | ESDAP Catalunya, Diseño de Moda

Galería