Cursos anteriores | Curs 2019/20

Conveni amb Alzamora Packaging 2020

10a edició del conveni de col·laboració entre Alzamora Packaging i el Campus Olot


Els alumnes de 3r curs dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny Gràfic es beneficiaran del conveni de col·laboració realitzat entre l'empresa Alzamora Packaging i el Campus Olot. Des d'aquest mes de febrer fins a final de curs, dins el marc de l'assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV, els participants hauran de plantejar solucions a una sèrie de brífings proposats per l'empresa: un agrupador per a begudes de plàstic, un envàs per a fruites o hortalisses, un pack per a pizzes, una alternativa a les bosses de llaminadures amb doble funció, i una solució a un pack que no compleixi bé les funcions, o que es pugui millorar.

Els alumnes escolliran una de les opcions i desenvoluparan una solució per al repte que presenta cada envàs; hauran de dissenyar-lo procurant crear un producte original i innovador que sigui alhora pràctic, funcional i sostenible, i que s'adapti a les necessitats de l'usuari al qual es dirigeix i a les exigències del briefing. Des del departament d'I+D+i d’Alzamora Packaging es portarà a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic, per tal d’optimitzar-ne la industrialització.

A finals del mes de maig els estudiants presentaran el seu projecte davant d'un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora i professors del Campus Olot. El jurat valorarà especialment l'originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada alumne/a.

Enguany fa deu anys que es realitza aquest programa de col·laboració, que té la finalitat d'aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi entorn de l'escola.
17 Marzo 2020 | ESDAP Catalunya Campus Olot, Proyectos

Galería