Cursos anteriores | Curs 2019/20

'La infografia com a eina d'informació i expressió' a càrrec de Jaime Serra

Durant el mes de febrer els alumnes de 2n curs de l'especialitat de disseny gràfic del Campus Llotja, dins el marc de l’assignatura Projectes II han comptat amb la participació de Jaime Serra, que ha intervingut com conferenciant i assessor dels alumnes en el procés de creació d’una infografia i visualització de dades.

La ponència, que va tenir lloc el passat 13 de febrer, va mostrar el peculiar fil argumental amb el qual Jaime Serra ha transitat en les últimes tres dècades, un camí que va des de la infografia periodística il·lustrada fins a les pràctiques artístiques; en les quals parteix de les dades com a matèria primera i de la infografia com la seva eina natural de narració.

Jaime Serra i Palou és un artista multidisciplinari, columnista i periodista. En els últims anys la seva activitat se situa en el tall entre el periodisme i les pràctiques artístiques. Actualment és col·laborador habitual dels diaris El Mundo (Espanya) i O Globo (Brasil). Ha estat columnista i director d'Infografia i Il·lustració de La Vanguardia des de l'octubre del 2007 fins a gener del 2018. El seu període al diari argentí Clarín (1995/2001) és reconegut com una revolució en el llenguatge infogràfic, tant pels criteris estètics com per l'ampliació de les temàtiques considerades pròpies del gènere.

+ informació
5 Marzo 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Todas las noticias

Galería