Cursos anteriores | Curs 2019/20

Identitats, projectes en curs

Identitats, projectes en curs és una exposició que mostra una selecció dels projectes de retrat que els alumnes de 2n del Campus Pau Gargallo han realitzat durant  el primer semestre del curs 2019.20.

Partint dels continguts de l’assignatura Fotografia i Imatge digital II, els alumnes han estat convidats a realitzar un projecte creatiu en el qual s'incorporés la figura humana, tot i inspirant-se en l’obra d’un o més fotògrafs reconeguts.
El caràcter obert de la proposta ha facilitat la diversitat de plantejaments i resultats que, en molts casos, es configuren com a llavors o punts de partida de futurs projectes personals de major magnitud.

La mostra Identitats, projectes en curs ha comptat amb la participació dels alumnes Clàudia Abelló, Laura Cantacorps, Carolina Cárcamo, Cristina de Mingo, Neo de Riba, Xavier Fontclarà, Paula González, Emma Guixeras, Erik Martínez, Lola Quadrada, Irene Recio i de l’alumne ERASMUS Milan Nemeš de la nostra institució partner Ladislav Sutnar Faculty of Design and Art (Pilsen, República Txeca).
18 Febrero 2020 | ESDAP Catalunya, Exposiciones

Galería