Cursos anteriores | Curs 2019/20

Estudia Disseny de Producte a l'ESDAP Catalunya i transforma les idees en objectes

¿T’agrada el disseny i vols convertir les teves idees en objectes? L’especialitat en Disseny de Producte que ofereix l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya forma professionals que volen marcar la diferencia en la creació i producció d’objectes.

La formació de Disseny de Producte es centra en l’estudi de la cultura de l’objecte, el seu impacte, la seva influència, el seu paper transformador de l’entorn i els sistemes de creació i producció d’objectes per dotar a l’alumne d’una visió global.

Els estudis volen formar a dissenyadors de producte que transmetin valors socials i de sostenibilitat. Des de l’escola, creiem en el poder del disseny i la seva responsabilitat social i ètica per poder transformar la societat, per això participem en projectes de conscienciació social i mediambiental.

ESDAP Catalunya, centre de referència on estudiar Disseny de Producte

L'ESDAP Catalunya és un centre professionalitzador, que imparteix una formació pràctica seguint la filosofia del learning by doing. Al llarg dels estudis, l’estudiant desenvolupa propostes de disseny reals, interactuant amb altres especialitats del disseny i aprenent a idear propostes innovadores, sostenibles i viables.

En aquest sentit, és important la presència i connexió que té el centre amb el territori. Gràcies a les sinergies que es generen amb les entitats i organitzacions locals, l’alumne pot participar en esdeveniments i projectes reals.

L’escola ofereix convenis de pràctiques amb empreses reconegudes per completar la formació a les aules. Tots aquests esforços, faciliten la incorporació de l’estudiant al món laboral i fomenten una ocupabilitat elevada. 

El Títol Superior de Disseny capacita l’accés a una àmplia gamma de sectors. Un cop cursats els estudis, l’exalumne podrà accedir al sector de la creació d’objectes, envasos i embalatges, mobiliari, il·luminació, interfícies, jocs i accessoris.

Informa’t sobretot el que t’ofereix cursar els estudis de Disseny de Producte en un centre de prestigi.

 

1 Septiembre 2019 | ESDAP Catalunya, Todas las noticias