Cursos anteriores | Curs 2019/20

Colaboració amb la companyia Etcètera Teatre de Vic

Alumnes de 2n curs curs de Disseny Gràfic del Campus Vic han col·laborat amb la Companyia Etcètera Teatre fent el disseny del cartell dels Pastorets, que es representaran al Teatre L'Atlàntida de Vic.

L'activitat ha consistit en el disseny del cartell i s'ha desenvolupat dins el marc de l'assignatura Projectes de Disseny Gràfic I. Enguany s'ha escollit el cartell de l'alumne Ferran Bermúdez i Crusellas. L'autor ha utilitzat un recurs clàssic del dibuix tècnic, el dibuix isomètric, per fer una representació dels espais on recorre l’obra dels Pastorets, creant una visió des de l'exterior. Amb el seu cartell, Ferran Bermúdez va voler donar coherència a la intenció de fer uns Pastorets "tradicionalment moderns", tal com se'ls havia demanat a l'encàrrec.

Els treballs s'exposaran a l'Espai ESDAP del Campus Vic el proper gener de 2020.
17 Diciembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Proyectos

Galería