Cursos anteriores | Curs 2019/20

Visita de les exposicions 'Feminismes!' i 'America Sanchez'

Els alumnes de 2n curs del Campus Pau Gargallo van visitar l’exposició Feminismes! al CCCB, una exposició que posa de manifest el diàleg i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals. La idea de la sortida ha estat analitzar la funció del dissenyador en l’àmbit expositiu, les tasques que ha de desenvolupar i la col·laboració necessària durant la conceptualització i muntatge d’una exposició.

A continuació, dins el marc de l’assignatura Antropometria i Ergonomia, vam visitar l’exposició del dissenyador America Sánchez. Clàssic, modern, jazz i tropical al Palau Robert. Durant la visita es va analitzat la distribució de la sala, els espais, la il·luminació, el so i el planteig de les informacions textuals (tipografies, colors, etc). A partir d’aquesta visita està previst treballar l’accessibilitat de l'espai expositiu i els diferents aspectes que cal tenir presents com a dissenyadors a l’hora de projectar, tenint present el principi del respecte a la diversitat de les persones per integrar les diferents necessitats en tots els espais.
16 Diciembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Transversal

Galería