Cursos anteriores | Curs 2019/20

Xerrada d'Aram Garriga, director de documentals

El proper dijous els alumnes de 3r del Campus Pau Gargallo –dins del marc de l'assignatura optativa Reportatge videogràfic– assistiran a una xerrada amb Aram Garriga, director de documentals, L’objectiu de la trobada és apropar l'alumnat al procés de realització d’un projecte audiovisual des de l’inici fins a la fi.

Aram és un director de cinema, editor i productor de prestigi internacional dins el món documental. Recentment ha produït els seus dos primers llargmetratges de ficció: Callback (Carles Torras, 2016) per la que ha rebut diversos premis i La maniobra d'Heimlich (Manolo Vázquez, 2014).

Aram també ha escrit i dirigit dos documentals: American Jesus, una exploració del cristianisme evangèlic americà, adquirida per Netflix USA i guanyadora de el Premi del Públic al Berlin Spanische Film Festival, i Introspective, un documental sobre l'escena post-rock dels anys 90, guardonat al Festival Independent de Cinema i Vídeo de Nova York el 2008. Actualment treballa en la producció del seu nou documental, American Satan, sobre la filosofia satànica als EUA .
12 Diciembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Ondara, Conferencias

Galería