Cursos anteriores | Curs 2019/20

Els llums de Nadal il·luminen el comerç

BCD Barcelona Centre de Disseny amb el suport del Districte de Sarrià – Sant Gervasi organitza una acció de dinamització per innovar en el comerç de proximitat al barri de Sant Gervasi.
La idea essencial és que l'enllumenat de Nadal, subscrit fins ara al carrer, envaeixi els aparadors de les botigues i que esdevingui la part fonamental del projecte de disseny d'un aparador.
Per dur a terme l'acció es convida a participar les escoles de disseny de Barcelona i les botigues de Barnavasi, Eix Comercial de Sant Gervasi.


El proper dijous 28 de novembre a les 18 h tindrà lloc l'acte de descoberta dels aparadors a Sant Gervasi. L'acte consistirà en la descoberta un a un dels aparadors de les botigues que han participat en aquesta convocatòria. En aquest moment cada grup d'alumnes explicarà l'aparador breument en 2 dos minuts. Durant la descoberta tindrà lloc l'entrega de diplomes a tots/es els participants (escoles i botigues).

Els estudiants de 4t de l'optativa Espai Comercial del Campus Llotja presentaran els aparadors comercials de les botigues que han dissenyat per a
  • Érase una vez – C. Arimon, 16
  • Pastisseria Muntaner – C. Muntaner, 492

A la part final de l'acte se celebrarà una votació popular i un comitè d'experts escollirà l'aparador més innovador i per tant, hi haurà lliurament de premis. Es comptarà durant l'acte amb representants de l'Ajuntament de Barcelona.
25 Noviembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Proyectos