Cursos anteriores | Curs 2019/20

'El diseño puede cambiar el mundo', a cargo de Ernest Abella y Smailing ventura

Com a comunicadors i creadors tenim tant l'oportunitat com la responsabilitat de causar un impacte positiu en el nostre entorn. En un món digital i sense frontera, aquests canvis no tenen limitació territorial. Imagineu l'impacte de la nostra creació!

Les persones de diferents edats, capacitats socials i contextos culturals posseïm una àmplia i diversa gamma de necessitats, desitjos i preferències. Vivim en un món d'interaccions i friccions. Aquestes friccions són desajustaments que ens impedeixen interactuar amb el nostre entorn. Està en les nostres mans i en les nostres decissions donar forma a cada interacció i fricció que creem.
 

Divendres 29 de novembre a les 19 h, xerrada El disseny pot canviar el món, a càrrec d'Ernest Abella i Smailing Ventura. La xerrada està oberta a tothom.

Ernest Abella, Manager d'equips d'Experiència d'Usuari en tot Europa, i Smailing Ventura, Project Leader d'equips creatius del mateix àmbit, ens explicaran com aplicar una metodologia cíclica enfocada al disseny inclusiu en l’àmbit web en un món de grans marques a nivell internacional.
27 Noviembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Conferencias

Galería