Cursos anteriores | Curs 2019/20

Trobada dels grups de Disseny d'Interiors dels Campus de Deià i Olot

El passat 7 de novembre vàrem fer una trobada conjunta els alumnes d’interiors de l'assignatura Projectes III del Campus Deià i Olot.  La finalitat de la trobada va ser conèixer l’obra de RCR arquitectes (Premi  Pritzker d’arquitectura 2017) i en particular el Restaurant Les Cols. El motiu de la visita va ser perquè els estudiants estan desenvolupant un projecte de restaurant.

A les 10 del matí ens vàrem trobar els dos grups al Campus Olot on vam visitar el Campus. Tot seguit, vam anar al despatx de RCR Arquitectes, que ens van fer una visita comentada a l'estudi, vam veure l’edifici, i vam conèixer  la seva manera de treballar. Al migdia es va anar al restaurant de Les Cols, on ens van atendre i explicar com treballaven i el funcionament dels menjadors i la cuina. També vam veure els Pavellons on se celebren esdeveniments.
La jornada es va acabar amb un dinar de professors i alumnes dels dos Campus al Pavelló de Tussols –obra de RCRarquitectes– i la visita a pista d’atletisme d’Olot, obra dels mateixos arquitectes

+ informació

Estudi RCR Arquitecteshttps://www.rcrarquitectes.es/rcr/
Restaurant Les Cols: http://lescols.com/es/home-2/
20 Noviembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Deià, Transversal

Galería