Curso actual | Curs 2019/20

Comunicat ESDAP Catalunya

ESDAP Catalunya comunica, davant la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem,
que anul·la la Lliçó Inaugural del Curs Acadèmic 2019-2020 prevista pel divendres 18 d’octubre a l’auditori del Museu del disseny.

Manifesta el rebuig a la sentència i la indignació i tristor al conèixer-la.

Demana diàleg i respecte als drets i llibertats dels dirigents polítics i civils empresonats, i manifesta el suport als familiars i amics.El viernes 18 de Octubre, tendrá lugar el acto inaugural del curso 2019-20 en el Museu del Disseny de Barcelona.

El acto se iniciará con la lección inaugural, a cargo de la Doctora Isabel Campí

La Bauhaus en su contexto. Las escuelas de arte de vanguardia en los años veinte

A continuación se realizará la presentación de vari os Trabajos Finales de Estudios realizados por estudiantes graduados en el curso 2018-2019 y, posteriormente, la visita a las diversas colecciones del Museu del Diseny de Barcelona.  Isabel Campi i Valls és dissenyadora de producte i doctora en història del disseny. Ha exercit la docència d’aquesta matèria durant 35 anys a gairebé totes les escoles de Barcelona i també a la HDK de Berlin. Es autora de set llibres sobre història del disseny i ha comissariat diverses exposicions al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Es fundadora i presidenta de la Fundació Història del Disseny (www.historiadeldisseny.org)


16 Octubre 2019 | ESDAP Catalunya, Transversal