Cursos anteriores | Curs 2018/19

Premi TECNIA i tres accèsits al premi GaudeamusPROJECTA

Ahir, dijous 28 de març es van desvetllar els noms dels guanyadors dels premis GaudeamusPROJECTA, atorgats pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya en el qual convoca als professionals recentment titulats a presentar el seu Projecte de Fi de Grau (PFG). La finalitat del guardó és premiar l’excel·lència dels treballs, difondre’ls, donar recolzament als seus autors i reconèixer als tutors i als centres d’estudi.

El premi TECNIA  a l’aprofitament dels recursos tecnològics s'ha atorgat a Jairo Villa, alumni de l'ESDAP Catalunya, pel seu projecte final PlantPot. El premi obtingut inclou 1.500€ en metàl·lic, un diploma acreditatiu, la col·legiació gratuïta durant dos anys per a l’autor i el registre gratuït del projecte al Registre Especial de Creacions de Disseny del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Tres dels accèssits han estat concedits als alumni de l'ESDAP Catalunya Carlos Adalid, Jordi Brunet i Genís Ibanco pels seus treballs finals d'estudis Tercera, Trosdepa i Toca tocar respectivament.

L'enhorabona a tots!

+ informació
29 Marzo 2019 | ESDAP Catalunya, Premios

Galería