Carla Budí - Manchester, Regne Unit

Carla Budí,
Manchester, University of Salford

 
Una mobilitat internacional és una manera de conèixer gent, noves cultures, profunditzar més un idioma que no dominem tant, aprendre coses noves, créixer com a persona, viure l’experiència d’estar fora de casa i alhora en un país estranger, etc.
 
Al principi vaig començar una mica perduda, però crec que com tothom. És un altre idioma, uns altres costums i costa una mica adaptar-se. La Universitat genial, però amb un funcionament molt diferent. Els horaris no són com els nostres, ells no van cada dia a classe, sinó que 1 o 2 cops a la setmana i la resta els hi diuen self-study, on pots anar a classe i fer consultes.
 
Els professors eren molt atents amb les persones d’Erasmus, vaig tenir la sort que era l’única en Interiorisme i van estar molt atents amb mi. Vaig conèixer molta gent i diferents cultures, trobo que això enriqueix molt com a persona. Jo vaig aprofitar i vaig viatjar bastant, encara que Anglaterra sigui cara, viatjar per les diferents ciutats estan dintre surt a molt bon preu, per això vaig visitar diferents ciutats com, Liverpool, Leeds, Chester, York, Edimburg, Dublín, Londres... Un inconvenient el temps, però és cosa d’adaptació i d’anar ben preparats.

Galería