Treballs Finals d'Estudis | Curs 2017/18

Canviem d'escala / Irene Sunyer

Irene Sunyer / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

La població de persones grans a Barcelona està augmentant ràpidament. La gentrificació que arrasa els barris, factors com la precarietat de les pensions, i una piràmide de població cada cop més elevada poden crear problemes significatius en un futur pròxim, tret que es busquin solucions ara. El projecte Canviem d'escala sorgeix en aquest context i té l'objectiu de divulgar i promocionar el cohabitatge per gent gran a la ciutat de Barcelona.
En aquests moments, hi ha una quantitat molt reduïda d'habitatges col·laboratius a Barcelona i no hi ha projectes de cohabitatge específicament per a persones grans. Aquests projectes ofereixen un entorn de suport així com una sèrie d'altres avantatges que poden ser especialment beneficiosos per a les persones grans, tal com s'ha demostrat a Europa i als Estats Units.
Canviem d'escala pretén canviar aquest paradigma amb una campanya articulada a través d'una publicació, tríptics, cartelleria exterior i una pàgina web amb el propòsit de crear una comunicació gràfica coherent i pregnant, amb reminiscències del punt de creu.


11 desembre 2018 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria