Cursos anteriors | Curs 2018/19

Acte inaugural ESDAP Catalunya. Curs 18-19

El dimarts 23 d’Octubre, tindrà lloc l'acte inaugural del curs 2018-2019 al Museu del Disseny de Barcelona.

L'acte s'iniciarà amb la lliçó inaugural, a càrrec de la Sra. Dolors Reig

Arribar als joves en l'era digital, com créixer a Internet

A continuació tindrà lloc la presentació de diversos Treballs Finals d'Estudis realitzats per alumni d'ESDAP Catalunya graduats el curs 2017-2018. Posteriorment, es realitzarà la visita a les diverses col·leccions del Museu del Disseny de Barcelona.

La Dolors Reig és l´autora principal de l´espai  El caparazón. Treballa actualment com a freelance en tasques de Conferenciant, consultora i professora per diferents empreses, institucions, Universitats i Escoles de negoci (UPF, UOC, INESDI, etc.). També forma part de diversos comitès científics, editorials en àmbits de pensament, coneixement, innovació, cultura, tendències a internet i col·labora amb diferents mitjans de comunicació i consells d´experts (Televisió Espanyola, Televisió de Catalunya, Cadena SER, Senat Espanyol, Organització d´Estats Iberoamericans, Pla nacional de valors de Catalunya, Govern de Xile, Comité asesor de la Generalitat de Cataluña en competències digitals, etc.)

Llicenciada en Psicologia Social, Màster en Inserció Laboral, Multimèdia i desenvolupament web, participa freqüentment en diferents publicacions i esdeveniments en els temes que domina: dinamització de comunitats, xarxes socials, web social, tendències a Internet, empresa 2.0, social media, innovació social, educació, noves professions, youtubing,  etc…

Ha publicat Socionomia, sobre la “Societat augmentada”, centrat en internet com a potenciador de la sociabilitat, Los jóvenes en la era de la hiperconectividad, etc.”

+ informació sobre Dolors Reig: El caparazón / Canal Youtube / Canal Twitter 


                        

12 octubre 2018 | ESDAP Catalunya, Jornades