Cursos anteriors | Curs 2017/18

From Abroad 17/18. Talks and lectures about Art and Design

Dimecres 21 de març de 2018 a les 14:30

Després de tornar de les mobilitats ERASMUS, els professors Ingrid Marquès, Manel Clemente, Martí Rovira i Carles Torné faran una presentació sobre la seva experiència a les dues institucions visitades del 26 de febrer al 2 de març de 2018.

La professora Ingrid Marquès ens explicarà el workshop sobre Lettering que va impartir a la Facultat d'Arts Gràfiques de la Universitat de Zagreb, institució partner ERASMUS. L’objectiu principal del workshop Lettering: Idioms and sayings va ser treballar amb estudiants de diverses institucions europees en un projecte al voltant de refranys i expressions típiques de les seves llengües. Prenent com a punt de partida les paraules d'una dita o refrany, els estudiants van intentar expressar la idea principal per donar forma al missatge mitjançant lletres. En un futur s’organitzarà una exposició col·lectiva amb els treballs desenvolupats.

D'altra banda, els professors Carles Torné, Manel Clemente i Martí Rovira ens explicaran la presentació realitzada sobre l'ESDAP Catalunya i els Festivals de Fotografia a l’àrea de Barcelona, a la Facultat d'Arts Gràfiques de la Universitat de Zagreb.

Els quatre professors de l'ESDAP Catalunya, van realitzar una reunió de treball amb la Cap de l'Oficina de Relacions Internacionals, Ivana Zganjar, i amb el professor Teo Zezeji del Departament de Fotografia. D'altra banda, van tenir també una trobada amb Ivona Nestić, estudiant que va acabar els seus estudis de màster al Campus Pau Gargallo en un intercanvi ERASMUS durant el curs acadèmic 16-17 i que va exposar el seu projecte al mateix Campus el passat mes de desembre.

Durant la mobilitat, els professors van conèixer la Academy of Fine Arts and Design of the University of Ljubljana, on van visitar el Departament de Disseny de Comunicació Visual i van reunir-se amb el vicedegà de Cooperació Internacional, el professor Petra Černe Forn i el Cap del Departament de Disseny Visual, el professor Peter Koštrun.
19 març 2018 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Conferències

Galeria