Cursos anteriors | Curs 2017/18

Presentació del projecte BSIDE al Kayu Manis

Bside és un projecte d'editora de producte creada pels alumnes de 4t de Disseny de Producte del Campus Llotja, desenvolupat dins l'assignatura Projectes de Disseny de Mobiliari.
Bside és una empresa jove, nascuda a Barcelona, que centra la seva activitat en l’edició d’objectes quotidians i d’ús domèstic. El marc d’actuació és el perímetre del llit, treballen els conceptes i funcions que es desenvolupen entorn el descans i la initimitat, amb la idea de reïvindicar aquest espai. Els agrada pensar en els productes com a petits satèl·lits que giren al voltant del llit, que els atrau i els dóna raó de ser.
A nivell humà, creuen que la diversitat enriqueix qualsevol iniciativa. Per això han decidit formar un equip plural, convidant alumnes d’altres escoles d’Europa amb l’objectiu de crear productes innovadors alhora que aprenem intercanviant coneixements i experiències.
Els participants de Beside són:Laia Aliaga, Eva Castany, Urgell Farran, Raphaël Fassotte, Sergi Ferrari, Raul García, Anete Juhari, Edgar Monzonis, Judit Núñez, Ramón Pujol, Noemie Pittie, Henrique Santos, Ferran Solé i Guillem Ferran.
El proper divendres 16 de febrer a partir de les 19.00 de la tarda es farà la presentació a KayuManis (c.Aribau 124, Barcelona) del Projecte Bside

+ informació
13 febrer 2018 | ESDAP Catalunya, Transversal