Últimes notícies | Curs 2017/18

Convocatòria comunicacions. Jornada Disseny i Context. ESDAP Catalunya. 07/05/2018

JORNADA Disseny i Context
Espais Interdisciplinaris en l’àmbit educatiu.

Convocatòria de comunicacions

Data: 7 de maig  Lloc: Campus Llotja
 
Aquesta Jornada va dirigida a professors, investigadors i alumnes vinculats a l’àmbit educatiu de la disciplina artística del disseny, les seves manifestacions contemporànies i metodologies/pràctiques educatives. Per aquest motiu us animem a participar-hi, ja sigui com a assistents o contribuint-hi amb comunicació o experiència docent. Es tracta de posar en comú les diferents metodologies i accions que tenen lloc als diferents Campus de l’ESDAP Catalunya i en el marc d’Estudis Superiors de Disseny, establint un diàleg obert entre docents, iniciant un marc de treball comú i de recerca que es vertebri en conceptes com la innovació social, la capacitat transformadora del disseny i el pensament crític davant un entorn social.
 
Cada autor/s inscrit només podrà enviar una comunicació. La presentació de les comunicacions podrà ser duta a terme per un autor/s que es trobi inscrit a la jornada. Es lliuraran certificats de presentació pels autor/s que ho sol·licitin.
 
Les contribucions acceptades pel Comitè Científic es publicaran al llibre d’actes. Els textos publicats no tenen costos de publicació i es troben subjectes a una llicència de Creative Commons de tipus "Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada". Això significa que es poden consultar i difondre lliurement sempre que se citi l'autor i l'editor, però que no es pot fer cap obra derivada (traducció, canvi de format, etc.) sense el permís de l'editor. En aquest sentit, es compleix amb la definició d'open access de la Declaració de Budapest a favor de l'accés obert.
 
Calendari inscripció comunicacions i experiències docents:
 
Recepció resums, fins: 10/03/2018
Acceptació resums: 22/03/2018
Enviament textos complets: data pendent de publicació
 

Es poden fer propostes per a la presentació de comunicacions orals enviant un resum / abstract amb una extensió màxima de 500 paraules, utilitzant aquest format. Caldrà indicar: Títol, autors i Institució de procedència. En el següent enllaç pot descarregar el format en el que s’ha d’enviar aquest document:

Descarregar plantilla
 
Cal enviar les propostes al següent correu electrònic:
jornadadisseny@esdap.cat
 
Un cop rebudes les contribucions es revisaran pel Comitè d'admissió i es notificarà els autors admeso. Si s’escau, es reenviarà als autors els corresponents comentaris perquè procedeixin a realitzar les correccions.
 
Els autors de les comunicacions acceptades rebran la plantilla per a la seva posterior publicació amb l’estil corresponent.  
 
Idiomes admesos: català, castellà i anglès.

Els autors han de complir les següents indicacions:
 
Format
Els manuscrits s'han de lliurar en forma de fitxer electrònic, preferentment en format RTF o Word.
 
Estils per presentar les referències i citacions:
http://www.apastyle.org/learn/tutorials/basics-tutorial.aspx (13-25)
 
Il·lustracions
Els treballs poden incloure taules (amb text i/o nombres) i figures (imatges, gràfics, captures de pantalla, etc. en format .jpg i de 600 píxels d'ample com a màxim). Aquest material ha d'anar numerat (figura 1, taula 1, etc.). Cal indicar-hi un títol breu i descriptiu, que serà la informació que apareixerà publicada al peu d'aquests objectes. El text al peu de les taules, figures, gràfics, fotografies i altres il·lustracions, s'ha d'escriure centrat, en cos 10 i sense punt final. La referència al nombre de taula, figura, gràfic, fotografia o imatge s'ha d'indicar mitjançant la forma desenvolupada corresponent.
 
Extensió
L'extensió recomanada dels textos destinats a la secció "Comunicacions" és aproximadament de 3.000 paraules. L'extensió màxima recomanada dels textos destinats a les seccions "Experiències docents" és aproximadament de 1.500 paraules.
 
INSCRIPCIÓ A LA JORNADA (a partir del 22 de març, aforament limitat):
 
Assistència: sense comunicació/experiència docent
            Professor / Professional / Estudiant
Assistència: amb comunicació/experiència docent
            Professor / Professional
 
Enllaç formulari d’inscripció (tancat fins 22 de març de 2018)

 
Descarrega't la convocatòria


Organitza


 
20 febrer 2018 | ESDAP Catalunya, Jornadas