Treballs Finals d'Estudis | Curs 2016/17

Hipercinético / Jaime Pastor Lucas

Jaime Pastor Lucas / ESDAP Barcelona Llotja

Hipercinético és una publicació única en format editorial. Un llibre que aborda la problemàtica de l'actual diagnòstic i controvertit tractament del TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat) partint des de l'origen del concepte, així com l'evolució del mateix al llarg de la història fins als nostres dies.

Es busca abordar d'una manera ordenada i atractiva, a través de l'observació de diversos esdeveniments succeïts en el temps, el rerefons i els interessos creats per aquells que han estat i estan actualment darrere del TDAH.

El projecte fa al·lusió a un dossier d'informació classificada pertanyent a una organització secreta. Això últim busca fer coexistir la realitat amb la ficció, plantejant a l'usuari la prima línia que hi ha entre totes dues, i fent-li reflexionar sobre la manipulació de la qual la societat és objecte, en un discurs que molts podrien classificar de conspiració.

Hipercinético és creat darrere d'un món millor i més ètic, d'una societat més conscienciada i alertada davant els perills de la manipulació, i d'una infància lliure d'etiquetes i medicació innecessàries.Vídeo ►

15 març 2018 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Disseny Gràfic

Galeria