Treballs Finals d'Estudis | Curs 2016/17

TID Mobile Box / Georgina García

Georgina García / ESDAP Barcelona Llotja

Nova tipologia d'objecte, reflexiu i conscienciador amb la finalitat de crear una campanya educativa davant el "phubbing" i les addiccions tecnològiques. Indueix a una reflexió de l'escala de valors, creant una sensibilització en GAUDIR DEL TEMPS EN COMPANYIA, sense mòbils.

En moments tan especials com són l'hora de menjar amb la família o amics, resulta de gran molèstia que utilitzar el mòbil, menyspreant les persones, sigui ja un fet comú. El projecte TID MobileBox té com a objectiu mostrar el meu propi punt de vista on les tecnologies no són un problema, però si el fet de no saber-les gestionar.

Durant l'últim any s'han emès diversos programes i s'ha fet ressò tant a les notícies com en l'art o les mateixes xarxes socials, on joves i adults de mitjana edat han posat en tendència crear una pila de mòbils i penjar la fotografia d'aquesta per simbolitzar el seu temps de desconnexió.

El producte està pensat per IKEA, el qual dóna suport a campanyes familiars i resulta assequible per la majoria de persones, arribant a un públic molt extens, sobretot a famílies amb nens i joves.

Així doncs, el projecte desenvolupa un suport per mòbils que desvia les ones electromagnètiques deixant els dispositius sense cobertura, i alhora, en dipositar-hi aquest dins, actua com a pissarra activant un joc de llums que canvien de color a mesura que passa el temps, i retroil·luminen l'escrit de la pantalla davantera, podent demostrar el temps que li dediques a qui estimes.


Vídeo ►

10 octubre 2017 | ESDAP Barcelona Llotja, Disseny de Producte

Galeria