Treballs Finals d'Estudis | Curs 2016/17

Selfie / David Gómez

David Gómez / Campus Serra i Abella

Selfie parla de narcisisme, concretament del narcisisme present a les xarxes socials amb la sobreexposició de la imatge dels mateixos usuaris. El projecte es fonamenta en el fenomen selfie i fa un estudi documental sobre aspectes sociològics i psicològics associats als costums d'una nova societat de caràcter individualista, hedonista i de necessitats immediates.

El seu objectiu és informar sobre els aspectes patològics d'aquestes actituds i reivindicar un ús responsable de les xarxes socials amb la finalitat de conscienciar i transformar aquestes conductes.

El projecte aporta com a solució la creació d'una organització informativa i reivindicativa present en suport digital web, aplicació mòbil i xarxes socials. Des de les seves diferents interfícies s'emet la campanya. Es crea també una interacció entre els usuaris registrats que comparteixen les seves consultes i pròpies experiències en comunitat. Es fa protagonistes als usuaris de la campanya donant-los l'oportunitat de crear els seus propis cartells i eslògans. També es dóna la possibilitat de descarregar de manera lliure tot el contingut de la campanya per a la seva reproducció física per usuaris o entitats interessades.

El seu caràcter és sarcàstic i paròdia mitjançant una campanya d'intenció divulgativa viral, la sobreexposició de la pròpia imatge. La intenció és posar en evidència la necessitat d'acceptació de l'usuari i la satisfacció de la seva conducta narcisista.Vídeo ►
9 juliol 2018 | ESDAP Catalunya Campus Serra i Abella, Disseny Gràfic

Galeria