Treballs Finals d'Estudis | Curs 2016/17

Restaurant "Molí de Bojons" / Gemma Pladeoliva

Gemma Pladeoliva / ESDAP Barcelona Deià

El projecte consisteix en la rehabilitació i reforma d'una masia anomenada El Molí de Bojons, situada al municipi de Sant Sadurní d'Osormort (Osona), per convertir-la en un restaurant de luxe. El projecte se centra en el disseny dels espais destinats al públic del restaurant; de tota manera, s'ha fet un plantejament i distribució de la resta d'espais per aconseguir el correcte funcionament de tot l'edifici.

La proposta de reforma pren com a punt de partida la història, l'arquitectura i l'entorn privilegiat en el qual es troba l'edificació i vol aportar-li una mirada contemporània, aconseguint que tradició i modernitat s'entrellacin creant un espai funcional amb caràcter i personalitat pròpia. Aquest concepte s'aplica tan en l'interiorisme del local com en el tipus de cuina que s'hi elabora.

El restaurant Molí de Bojons pretén donar resposta a una sèrie de necessitats plantejades en el programa funcional, atorgant una gran importància a la funcionalitat i un compromís inflexible amb l'entorn, l'edificació original i la seva narrativa i essència. El projecte compta també amb el factor de la innovació i la millora social, que es materialitza introduint de forma visible l'element de l'hort –que juga un paper important en el disseny de l'espai– i fa partícips als clients d'una filosofia de vida que dóna especial valor a la qualitat dels productes de collita pròpia.Vídeo ►
10 juliol 2018 | ESDAP Catalunya Campus Deià, Disseny d’Interiors

Galeria