Cursos anteriors | Curs 2016/17

Els finalistes dels Premis Habitàcola visiten Santa & Cole

ESDAP Tàrrega Ondara

Dos grups d'alumnes ESDAP Tàrrega Ondara han estat finalistes als XXIX Premis Habitàcola. Els projectes finalistes han estat desenvolupats dins l'assignatura de Projectes Interdisciplinaris de 3r curs.
El passat dilluns 19 de juny els alumnes David Moreso, Paula Prats, Bryan Tolentino i Laila Bouchadour, finalistes als XXIX Premis Habitàcola, acompanyats pels professors de Projectes Interdisciplinaris de 3r curs, Francesc Subirà i Eva M Gómez, han estat obsequiats amb una visita professional d'un dia al centre de disseny de Santa & Cole al Parc de Belloch.
La Nina Masó, interiorista i una de les fundadores de l'empresa, va ser l'encarregada de la presentació i guia per les seves instal·lacions. Vàrem estar acompanyats per Sílvia Farriol, Presidenta d'Arquinfad, Judit Bustos i Ignasi Bonet, membres de la junta d'Arquinfad i aquest últim vocal del jurat dels Premis Habitàcola d'enguany.
La seu social de Santa & Cole està situada a Belloch, una privilegiada finca de més de 130 hectàrees situada a La Roca, a 30 km al nord de Barcelona, des d'on impulsen el desenvolupament d'un parc de coneixement centrat en la comunicació i el disseny.

+ informació
22 juny 2017 | ESDAP Tàrrega Ondara, Premis

Galeria