Cursos anteriors | Curs 2016/17

Inauguració de la nova seu de l'ESDAP Barcelona Deià

ESDAP Barcelona Deià
Divendres 9 de juny, de 18 a 22h


El  dia 9 de juny l’ESDAP Barcelona Deià va celebrar la festa d’inauguració de la nova seu a Canyelles.

El nou edifici de l'escola es va convertir en una gran exposició dels millors treballs realitzats per alumnes de l’escola al llarg del curs. També es van exposar els Projectes Finals presentats durant el curs 16-17, que van optar a diversos premis per a les millors propostes de cada cicle.

A  les 18.30 es va fer el lliurament dels premis als millors projectes de final d’estudis, oferts per les empreses col·laboradores; Mac tac, Artemide, Cosentino i Neolith. Els premis concedits als alumnes de l'ESDAP Barcelona Deià van ser els següents: el projecte premiat per votació popular va ser el de l'Edgar Ortega; el Premi Artemide va ser concedit a Marcela Salavert; el Premi MAC-tac, a la Montse Abengoza; el Premi Cosentino, a l'Edgar Ortega i el Premi Neolith, a Gemma Pladeoliva.
 
Posteriorment  van tenir lloc els actes institucionals d’inauguració de la seu. L'acte va comptar amb la presència de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Sra. Meritxell Ruiz, i la Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Sra. Laia Ortiz.
 
A partir de les 19.30 es va fer una gimcana lúdica al pati inferior de l’escola, música i festa.
18 juny 2017 | ESDAP Barcelona Deià, Jornades

Galeria