Treballs Finals Especialitat | Curs 2015/16

Con sabor a sal / Alba Artigot

Alba Artigot / ESDAP Barcelona Deià

El projecte consisteix en la rehabilitació de La casa dels bous, situada al barri "El Cabanyal" de valència, construïda per albergar els mansos utilitzats en la pesca. L'edifici s'adaptarà a un nou ús com a Restaurant-Marisqueria i s'ha plantejat de tal manera que reflecteixi tot allò que l'envolta: barri mariner, el sistema de pesca del bou, el comerç, les famílies de pescadors, el mar, la platja i, en definitiva, tot allò que té gust de sal.
L'objectiu principal del disseny ha estat donar-li un aire nou a què coneixem com a restaurant-marisqueria.
A l'hora de plasmar les idees i esbossos m'he basat amb el peix: formes corbes, moviment, textures, materials canviants i escames. Aquest concepte –que presenta moltes característiques aplicables a l'espai, dóna joc, formes, creativitat i aporta molta força al projecte– s'ha reforçat amb un pilar molt important: l'aigua.



20 juny 2017 | ESDAP Barcelona Deià, Disseny d’Interiors

Galeria