Cursos anteriors | Curs 2016/17

Col·laboració entre l’ESDAP Olot i el PNZVG

Col.laboració entre l'ESDAP Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per al disseny d'unes minibiblioteques


L’any passat El Parc Natural, després dels bons resultats obtinguts amb el servei de la Minibiblioteca del Parc Nou, va decidir ampliar la xarxa de minibiblioteques. Es va iniciar una línia de col·laboració entre els alumnes de l'ESDAP Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per al disseny de minibiblioteques amb funcionalitats adaptades als indrets on s'ubicaran, bé sigui un itinerari terapèutic, un volcà o un espai urbà.

Al llarg del curs s’han portat a terme algunes reunions amb el tutor i els alumnes de l'escola, que van veure in situ alguns dels espais del nou itinerari terapèutic en un bosc madur, que el Parc Natural vol posar en funcionament aquest any.

A partir de les propostes presentades pels alumnes de l'ESDAP, els tècnics del Parc Natural, amb l'ajuda de l'assessor en arquitectura i paisatgisme de l'equip RCR Arquitectes, Rafel Aranda, estan treballant en un model propi de minibiblioteca del Parc Natural, utilitzant com a punt de partida ingredients de totes les propostes i amb la voluntat que s'adaptin a les necessitats de cada indret. El Parc Natural valora molt positivament la col·laboració iniciada amb l’ESDAP, i espera que tingui continuïtat més enllà d’aquest curs.
1 abril 2017 | ESDAP Olot, Transversal

Galeria