Cursos anteriors | Curs 2016/17

Jornada creativitat i tendències al DHUB

El passat dijous 23 de març, estudiants i professors de l'ESDAP van participar a la II jornada de creativitat i tendències al Museu del Disseny de Barcelona, sota el lema INSPIRACIÓ, REACCIÓ, ACTIVACIÓ.

La jornada es va iniciar amb la conferència  Vincent Grégoire, Director Creatiu de l’agència Nelly Rodi, en la que es va presentar el trendbook “Life & Style 2018/2019”.

Seguidament, hi va haver la taula Rodona "Mirades Creatives. Connexions i Hibridacions, dinamitzada per Francesca Tur, directora de Tendencias.tv, en la qual van participar Luís Cerveró, d’Estudio O, Inés Sans-Miró, de Casa Bonay, Daniel Córdoba-Mendiola, de The Hunter i David Carabén, de Mishima.

A la tarda, Insights: Revalorització d’allò Humà, un diàleg amb Marta Marín i Daniel Pérez, a través del qual ens van fer entrar dins d'una de les macrotendències dominants en l’actualitat: la revalorització d’allò humà, entès com allò que posa l’atenció en la singularitat, l’artesania i l’emoció.

Finalment, en els tallers ‘Suma de Factors: de la inspiració a l’activació’, sis professionals i creatius de diferents sectors van proposar tallers i dinàmiques que partien de peces del patrimoni del Museu del Disseny com a fonts d’inspiració.
27 març 2017 | ESDAP, Totes les notícies

Galeria