Cursos anteriors | Curs 2016/17

Presentació del projecte Pur-in al Centre d'Arts Santa Mònica

ESDAP Vic

Els alumnes de 4t curs d'Ensenyaments Artístics Superiors de disseny gràfic han participat en el projecte Do it togeher dut a terme des del centre Arts Santa Mònica de Barcelona, comissariat per la Gloria Picazo. El projecte pretenen tractar i incidir sobre diferents qüestions de l'actualitat des de la pràctica creativa.

Els estudiants de l'ESDAP Vic han participat en el projecte No tan(ts) porcs, desenvolupat dins del marc del projecte Hibridacions i Contextos, conduit pel dissenyador Curro Claret, centrat en la cria porcina a Osona
.
Es va demanar als alumnes realitzar un joc de taula basat en el món de la ramaderia porcina i que posés l'accent en la problemàtica dels purins com a element contaminant. Com a resultat d'un procés de treball en grup, els alumes van aconseguir sintetitzar, fer comprensible i atractiu un joc d'un àmbit d'una enorme complexitat, com és el de la cria porcina.
 
El resultat del treball desenvolupat pels estudiants de 4t d'Ensenyaments Artístics Superiors, dins l'assignatura Projectes interdisciplinars, ha estat PUR-IN. L'objectiu del joc és aconseguir acabar la partida amb el mínim de purins acumulats, la qual cosa dependrà de la sort que donen els daus, de les caselles i de l'encert en les respostes. El públic al qual està destinat aquest joc és molt variat i de moment, d'àmbit comarcal (Osona). Dirigit a ramaders, veterinaris, fabricants d'embotits, grups ecologistes, polítics, científics...

El projecte es va desenvolupar a l'EASD de Vic i hi van participar alumes de diversos estudis. El dia 19 de gener es va presentar al Centre d'Arts Santa Mònica i, prèviament, es va fer una presentació al Casino de Vic. 
 
8 febrer 2017 | ESDAP Vic, Transversal

Galeria