Cursos anteriors | Curs 2016/17

ETERN-NA Instal·lació a Llum BCN

ESDAP Barcelona Deià
Instal·lació a la Seu de la SGAE a Catalunya
Del 10 al 12 de febrer

Festes de Santa Eulàlia
 

Els alumnes i professors de quart curs de l'ESDAP Barcelona Deià participen al Llum BCN 2017 amb una instal·lació lumínica, que s'ha pogut visitar del 10 al 12 de febrer.


ETERN-NA

Seguir un camí, tenir una creença, veure les opcions i escollir-ne una. Tenir una convicció i no cedir a les pressions, mantenir-se ferm, ser un mateix. Acceptar les conseqüències i saber que tot està bé. Llum, energia, transformació, canvi! El canvi que comporta l’avanç del rellotge, el moviment, passos que aporten noves perspectives, que creen noves realitats, veritats a mitges, expressades en una variació matèrica. 

El recorregut és la vida, és un ésser, és una ànima, tan especial com la de santa Eulàlia. L’observador en pren consciència seguint-la amb la mirada, captivat per la seva elegància i sinceritat, per l’enèrgica subtilesa, fins que s’alça. S’alça per després deixar de ser visible, i aleshores genera un buit que és una de les veritats a mitges, un incòmode recordatori de la nostra limitació visual, però tant se val. És fe, és una actitud, és un sentiment. Segueix existint, ens acompanya fins a la porta, i més enllà.

Autors: Toni Bové, Marta Carbó, Àlex Domínguez, Imma Fàbrega, Cristina Fernández, Mariona López, Lídia López, Judit Martínez, Irene Morales, Judit Pascual, Ester Piedrabuena, Fadoua Serroukh i Alba Vidal
Tutors: Maite Díez i Toni Fonseca
Col·laboradors: Giacomo Damato, enginyer d’il·luminació
Patrocinadors: ARTEMIDE, CABLELUMINOSO, C2i Control i Integració


 
15 febrer 2017 | ESDAP Barcelona Deià, Totes les notícies

Galeria