Cursos anteriors | Curs 2016/17

Col·laboració amb l'Hospital Trueta de Girona

ESDAP Olot

Els alumnes de quart curs dels Estudis Superiors de Disseny de l'ESDAP Olot han desenvolupat, dins del marc de diverses assignatures, simulacions de projectes de reformes de dues sales d'espera i atenció de l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els alumnes de les especialitats de disseny d'interiors i de disseny gràfic han desenvolupat dues propostes treballant en equips transversals, per tal de poder realitzar una proposta que solucioni el màxim de requeriments possibles (llum, textures, color, senyalètica, mobiliari, etc.). Les propostes han estat defensades pels alumnes en sessió pública a la sala d'actes de l'Hospital i davant de diferents càrrecs directius del centre. En el seu conjunt les propostes han estat molt ben rebudes i, dins el torn de rèplica per part dels representants de l'Hospital Josep Trueta, s'han evidenciat algunes disfuncions sobre temes de manteniment. Amb això, els alumnes han tingut l'oportunitat de ser corregits per professionals bons coneixedors del tema.

Es valora molt positivament l'oportunitat de poder realitzar treballs acadèmics per a clients reals, en espais existents, i amb una càrrega d'implicació social destacada. Destaquem especialment les facilitats donades pel personal i usuaris de l'Hospital Josep Trueta, que han estat una gran ajuda per tal de poder desenvolupar el projecte.
3 febrer 2017 | ESDAP Olot, Totes les notícies

Galeria