Treballs Finals d'Estudis | Curs 2015/16

Por el camino largo / Patricia Aparcio

Patricia Aparicio / ESDAP Barcelona Llotja


Por el camino largo és un projecte amb base biogràfica el guió del qual està basat en les experiències de la meva vida, les sensacions que mantinc actualment pel record del pas del temps des de la infància, passant per l’adolescència, fins a arribar a ser qui sóc, explicat a través de les sensació de la nostra evolució en el “temps”.
 
En aquest projecte s’ha treballat de manera que, a través de la idea bruta, intangible i sensorial, es pot materialitzar i construir una col·lecció purament Patrice Creative Studio.
 
Por el camino largo és una íntima reflexió a l'entorn dels fets següents: la vocació creativa o artística, viure en diferents ciutats per treballar i estudiar i tenir experiències d’àmbit personal, econòmic, familiars i laborals. Por el camino largo és una parada al camí per mirar enrere i entendre com sense adonar-te’n t’has convertit en aquesta persona adulta que no volies ser encara, però que el temps t'ha portat.
 
 La base teòrica del projecte prové dels textos d'Erich Fromm, en els quals explica el procés natural d’individualització del ser humà.
 
26 novembre 2016 | ESDAP Barcelona Llotja, Disseny de Moda

Galeria