Curs actual | Curs 2021/2022

Participació ESDAPC a la trobada EDIVI 2022

El passat dimarts 7 de juny va tenir lloc la trobada d'estudiants disseny i docents dels centres educatius que formen part de la xarxa EDIVI (Educació per al disseny per viure, xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat) dins del marc de la Barcelona Design Week '22.

En aquesta sessió es van presentar diversos projectes que tenien com a fil conductor la projecció de futurs possibles a través dels processos, mètodes i eines del disseny.

Els estudiants, Ian Parra i Berta Spotorno van presentar el projecte Simplicitat en representació de l'acció "Sense límits" duta a terme en l'assignatura Projectes Interdisciplinaris del campus Llotja amb la colaboració de l'AcidH, Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà, i que tenia com a objectiu promoure la integració en el món laboral de les persones amb funcionament intel·lectual límit.

La trobada va acabar amb un debat obert amb la participació de tots els assistents sobre l'impacte transformador del disseny en les persones, la societat i el planeta i com les escoles de disseny assumeixen aquest repte.

+ informació

https://barcelonadesignweek.com/activitats/joves-visio-i-futur-edivi-2021-2022/

https://www.edivi.org/projectes/?e=edicio-2021-2022

https://www.edivi.org/projecte/sense-limits/

http://www.esdap.cat/p/1/2083/0/Sense-l%C3%ADmits,-exposici%C3%B3-participativa-
14 juny 2022 | ESDAPC, Projectes

Galeria