Curs actual | Curs 2021/2022

Sense límits, exposició participativa

El passat 23 de maig va tenir lloc a la Plaça del Diamant del barri de Gràcia de Barcelona, l'exposició participativa Sense límits, una acció desenvolupada pels estudiants de 3r curs del campus Llotja de les quatre especialitats. L'exposició es va crear dins del marc de l'assignatura Projectes Interdisciplinaris.

L'exposició de 10 muntatges efímers va tenir com a objectiu promoure la integració en el món laboral de les persones amb funcionament intel·lectual límit. Les propostes convidaven al públic assistent a participar activament per tal de prendre consciència sobre les capacitats i aptituds d'aquestes persones i evidenciar l'aportació que pot suposar la seva tasca professional.

L'esdeveniment va comptar amb el suport i la participació de les persones usuàries i l'equip professional del Servei d'Inserció Laboral de l'AcidH, Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà.

Del 24 al 30 de maig es podran veure totes les propostes i els resultats obtinguts el dia de l'acció a la sala d'exposicions, Espai Blanc, del campus Llotja.

+ informació
29 maig 2022 | ESDAPC, Totes les notícies

Galeria