Curs actual | Curs 2021/2022

‘Pandèmia i postveritat. La vida, la consciència i la Quarta Revolució Industrial’ a càrrec de Jordi Pigem.

En context de l'assignatura El dissenyador com agent de canvi social de 4t curs d'ESDAPC, al Campus Deià hi va haver una xerrada i diàleg obert amb el filòsof Jordi Pigem.
La xerrada va tenir lloc el dilluns 20 de desembre a les 17 h a la sala d'actes del Campus Deià; un acte presencial i obert a tota la comunitat ESDAPC.

Darrerament, amb l'editorial Fragmenta, Pigem ha publicat el seu darrer llibre titulat Pandèmia i postveritat. La vida, la consciència i la Quarta Revolució Industrial; un text que ajuda a comprendre les complexitats que envolten la pandèmia i el que es mou en el fons dels corrents que estan transformant el món des de fa anys.

Jordi Pigem (1964) és filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona amb la tesi El pensament de Raimon Panikkar: Una filosofia de la interdependència (Institut d’Estudis Catalans, 2007). Del 1998 al 2003 fou professor i coordinador de l’Àrea de Filosofia del Masters in Holistic Science del Schumacher College a Dartington (Universitat de Plymouth, Anglaterra). Ha sigut professor convidat i ponent en diverses universitats d'Europa i Amèrica. Ha obtingut el Premi de Filosofia de l'Institut d’Estudis Catalans (1999), el Premi d'Assaig de Resurgence i de la Scientific and Medical Network (2006) i el Premi d'Assaig Joan Maragall (2016).
29 desembre 2021 | ESDAPC, Conferències

Galeria