Curs actual | Curs 2021/2022

Taller d'enquadernació a càrrec de Carla Busquets

Els alumnes de 3r d’ESDAPC del Campus Pau Gargallo, en el context de l’assignatura Tècniques gràfiques tradicionals,  han realitzat un taller d’enquadernació a càrrec de Carla Busquets.

L’activitat ha consistit en fer una capsa de doble safata, amb tècniques d’enquadernació artesanal, que contindrà un llibre-objecte realitzat en una altra activitat. L’objectiu principal és que els alumnes s’iniciïn i coneguin el món de l’enquadernació i que aprenguin les eines i funcions bàsiques com plegar, enganxar, mesurar, aplicar diferents papers, etc. per tal d’oferir-los més eines a l’hora de dissenyar i executar els seus projectes.

La formació i activitat de la Carla es centra en l’àmbit del llibre d’artista i la conservació-restauració. Aplica tècniques tradicionals d’enquadernació en la creació de llibres desplegables, combinant la il·lustració, el retallat de paper i la tridimensionalitat del llibre objecte. El 2017 va obrir el taller La Frivé a Barcelona, on imparteix classes i treballa en diferents projectes artístics.
29 desembre 2021 | ESDAPC, Seminaris

Galeria