Curs actual | Curs 2021/2022

Els llums de Nadal il·luminen el comerç

Els estudiants de 4t curs dels Campus Llotja i Campus Deià, han participat a la convocatòria de Les llums de Nadal il·luminen el comerç als districtes de Ciutat Vella i Sants-Les Corts. Aquesta campanya està integrada dins la campanya de Nadal 2021 de l’Ajuntament de Barcelona

Enguany l'ESDAPC ha guanyat un doble premi (atorgat pel jurat i per votació popular) al millor aparador de la convocatòria del districte de Sants-Les Corts, amb el projecte Una nit màgica a la ciutat .

L'ESDAPC va participar amb quatre propostes: dues a ciutat vella i, dues, a Sants-Les Corts:
 
  • Una nit màgica a la ciutat - premi al millor aparador_districte Sants-Les corts. Tot Llaminadures, Joan Güell, 76. Alumnes participants: Helena Díaz, Hélène Manet, Sonia Rodríguez, Belén Rueda i Ivana Serrano 
  • L’art envolta el nadal . Escoda Marcs a Mida (C.Joan Güell, 136). Alumnes participants: Judith Aguilera, Neus Antolinos, Desiree Cepas, Laura De Jesús i Elisa Zapella
  • Nadal a Barcelona, explosió de contrastos. La Manual Alpargatera (C/Avinyó 7).Alumnes participants: Mariona Balmanya, Patricia Baz, Júlia Lagunas, Mireia Pérez i Núria Sáez.
  • Barcelona reflexa per les festes de Nadal. Cereria Gallissà (C/ Cardenal Casañas 5). Alumnes participants: Laia Conde, Clàudia Faure, Maria Desarrega, Mireia Escolà i Maria Lloret.
Els estudiants van encarregar de dissenyar, produir i realitzar la instal·lació dels aparadors comercials i van treballar estretament amb els botiguers per trobar la millor manera d'exposar els seus productes. La il·luminació 'nadalenca' dels aparadors ha estat la part fonamental del projecte, però es va voler concebre un disseny integral d'aparadorisme tenint en compte els productes que habitualment exposa l'establiment.


+ informació
9 desembre 2021 | ESDAPC, Projectes

Galeria